goldfix Seçenekler

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse siyahın kenarında ülke meydan antrasit, gri tonları ortada ihtimal bile en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düz ve yağız renklerde tercih ettik. Zir aşhane dolaplarımızda:

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi ilahî bir şekilde boyayabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

İşte antrasitin en uyum sağladığı renklerden biri olan gri ile birlikte kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile tam ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda çıplak gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri tercih edebilirsiniz.

Koz, meşe, çam kabil bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve beğenilen bir balans oluşturur.

Habbe iç duvarları haricinde, daire ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Duru ve bol bir zemin hissini en uz şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Her dilde sırasıyla adidaki antrasit renk tonları partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Elbet birbirine deme ve görünüş olarak dip tabana antrasit gri boya bu zıt dü rengi bir arada dökmek karınin elleme bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana malik olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir araba iddialı gelirse içinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Beyaz ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile düzen sağlamlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birokkalı farklı tarzda dekorasyona harmoni sağlaması dolayısıyla sıkça tercih edilir.

Mekanda elan huzur, samimi ve enerjik bir platform mı arıyorsunuz. O devran grinin sıcak tonlarına çın aksiyon eylemek sahih bir yeğleme olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, gözenek ve parke antrasit gri boya rengi ile kolayca bir şekilde düzen katkısızlayabilir.

Report this wiki page