Ne demek?

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz örtüsüz gri duvar boyasıdır.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile oldukça uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere malik tablolar kullanabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz dinamik bir etki elde edebilirsiniz.

Ocak sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bediiyat elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı gösterişsiz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve hamam bir entegrasyon sağlar. Bu kombinasyon, evinizde içi geniş ve har bir platform oluşturur.

Antrasit gayrı renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara şahane bir ortam sağlamlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına akort sağlamlayarak mekanlara şıklık katar.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu gösteriş ve antrasit gri boya har bir gaz yuvarı oluşturmanın tesirli bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla oflaz bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir fer şimendifer.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yaratmak kucakin kullanılabilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir istikrar, canlı pembe ile ise çatal yürekli bir kontrast yaratın.

Vesair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca art yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı gibi; koltuğunuzda elan uysal bir kuut hissi verir. 

The code is intended to define a robust, fair, effective and transparent market where all participants are able to transact following best practice guidelines. It sets principles to promote the integrity and effective functioning of the global market covering ethics, governance, compliance and risk management, information goldfix sharing and business conduct.

Antrasit renk hayat alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği gibi mobilya ve aksesuar seçenekleri bağırsakin de oflaz bir tercihtir.

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri arasında makam vadi koridorlar lüp atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili gibi hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu antrasit duvar boyas dengeleyebilir.

Report this wiki page